Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Patek trinacteho / Friday the 13th 1-8,10,Jason X (1980-2009)(CZ) = CSFD 61% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Patek trinacteho / Friday the 13th 1-8,10,Jason X (1980-2009)(CZ) = CSFD 61% Názov:Patek trinacteho / Friday the 13th 1-8,10,Jason X (1980-2009)(CZ) = CSFD 61% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:7.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-04-13 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Horor Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    9.díl není v CZ tak jsem ho nepostoval


    Pátek třináctého 1

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/23053-patek-trinacteho/
    Rok vydání: 1980
    Délka: 01:31:23

    Obsah:
    Dnes již 'kultovní' horor o záhadných vraždách a prokletém letním táboře. Odehrává se poblíž Crystal Lake (Křišálové jezero) na severovýchodě Spojených států, kde došlo v tábornické osadě pro mládež k tragické události. Mladí vedoucí se místo dozoru nad svými svěřenci oddávali v křoví milostným hrátkám a neslyšeli zoufalé volání o pomoc. Jejich nedbalostí utonul mladý chlapec, Jason Vorhees. Utopeného nikdo nevytáhl a jeho tělo se nikdy nenašlo. Jezero i jeho okolí se stalo prokletým a tábor byl zrušen. To však nebránilo mladému energickému nadšenci, aby se s partou mladých právníků a právniček pokusil po letech opuštěný tábor opravit a zprovoznit. Už během příprav se však začnou dít znepokojivé věci, přerůstající s příchodem noci v krvavé orgie smrti.

    Screen



       
       




    Pátek třináctého 2

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/6729-patek-trinacteho-2/
    Rok vydání: 1981
    Délka: 01:23:22

    Obsah:
    Pět let po masakru rozpoutaném v nově otevřeném prokletém táboře Křišálové jezero šílenou Pamelou Voorhees, nesmyslně mstící nešastné utonutí svého syna Jasona, je zprovozněn sousední tábor. Jenže Jason nezemřel a nezemřela ani žízeň jeho matky po pomstě na nové generaci táborových vedoucích a každém, kdo se motá kolem. Začíná další bouřlivá noc u Křišálového jezera a s ní další hrůzná jatka. Pokračování úspěšného kempařského slasheru Seana S. Cunninghama debutujícího Steva Minera.

    Screen



       
       




    Pátek třináctého 3

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/6730-patek-trinacteho-3/
    Rok vydání: 1982
    Délka: 01:31:16

    Obsah:
    Ještě nezaschla prolitá krev z minulé noci a Jason zase řádí. Na farmu u Křišálového jezera totiž přijíždí na víkend skupinka teenagerů se dvěma hipíky a trojicí naštvaných motorkářů v patách. A hádejte co jeden z mlaďochů má s sebou hokejovou masku. Další vydatná a tentokrát i trojrozměrná jatka jsou na spadnutí. Třetí pokračování kultovní slasherové série 80. let opět v režii Stevea Minera, tentokrát ve 3D.

    Screen



       
       




    Pátek třináctého 4

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/10187-patek-trinacteho-4/
    Rok vydání: 1984
    Délka: 01:27:36

    Obsah:
    Jasonovo tělo je převezeno do márnice, ale už o jednoho mrtvého nadrženého patologa (Fackler z Policejní akademie Bruce Mahler) a sestřičku se později vrací ke Křišálovému jezeru. Čeká tu na něj nová várka zkažené mládeže (mj. mladý Crispin Glover) a také rodina Jarvisových s malým Tommym (Corey Feldman), který má rád hororové masky a umí se zatraceně dobře ohánět mačetou. Čtvrté, nejhvězdněji obsazené pokračování kultovní slasherové série 80. let tentokrát v režii béčkaře Josepha Zita (Vrah Rosemary, Nezvěstní v boji, Invaze U. S. A., Rudý škorpión).

    Screen



       
       




    Pátek třináctého 5

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/22965-patek-trinacteho-5/
    Rok vydání: 1985
    Délka: 01:28:24

    Obsah:
    Od posledního krveprolití u Křišálového jezera uběhlo několik let. Tommy Jarvis, který jako dvanáctiletý kluk učinil tenkrát Jasonovu řádění přítrž, se během nich marně snažil zbavit svých nočních můr v nejrůznějších psychiatrických léčebnách. Nyní se nachází v zařízení pro narušenou mládež poblíž Křišálového jezera, kde se připravuje na svůj návrat do společnosti. Jenže začíná další bouřlivá noc a ze tmy se znovu vynořuje vrah v hokejové masce a roztáčí nový kolotoč krvavých vražd. Páté pokračování kultovní slasherové ságy 80. let tentokrát v režii Dannyho Steinmanna.

    Screen



       
       





    Pátek třináctého 6

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/22954-patek-trinacteho-6-jason-zije/
    Rok vydání: 1986
    Délka: 01:23:29

    Obsah:
    Jason je mrtev a rekreační oblast Křišálové jezero byla na znamení nového začátku místními přejmenována na obdobně idylické Forrest Green, aby už dále neasociovala nechvalně známý krvavý tábor. Tommy Jarvis, který jako kluk poslal Jasona na onen svět a pak čtyři roky putoval z cvokárny do cvokárny, tomu ale nevěří a vrací se ke Křišálovému jezeru, aby je i sebe definitivně zbavil Jasonova přízraku. Místo toho jej ale neúmyslně přivede zpět k životu, když do jím odkrytého Jasonova hrobu udeří blesk, který Jasona oživí a ten razí obnovit slávu krvavého tábora. Ale ještě je tu Tommy, který má plán, jak Jasona jednou provždy vrátit tam, kam patří - na dno Křišálového jezera.

    Screen



       
       






    Pátek třináctého 7

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/22831-patek-trinacteho-7/
    Rok vydání: 1988
    Délka: 01:24:39

    Obsah:
    Potom co Tommy Jarvis uvěznil Jasona v Křišálovém jezeře přijíždí sem v rámci terapie traumatizovaná Tina se svou matkou a doktorem. Ten předstírá, že chce Tině pomoci, ale ve skutečnosti je fascinován jejími telekinetickými schopnostmi, kterými před lety neúmyslně způsobila utonutí svého otce v jezeře. Dívka svými schopnostmi omylem osvobodí Jasona a ten rozpoutá nový masakr - když ale obrátí svou mačetu proti samotné Tině, zjišuje že našel zdatného protivníka. Sedmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii béčkaře Johna Carla Buechlera. Poprvé se tu pod maskou Jasona objevuje kaskadér Kane Hodder, který jej jako jediný ztvárnil opakovaně (v dílech 8, 9 a 10).

    Screen



       
       




    Pátek třináctého 8

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/22945-patek-trinacteho-8/
    Rok vydání: 1989
    Délka: 01:36:18

    Obsah:
    Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem. Osmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii televizáka Roba Heddena. Slabý ohlas filmu vedl Paramount k následnému prodeji práv na Jasona společnosti New Line Cinema

    Screen



       
       





    Jason X

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/39999-jason-x/
    Rok vydání: 2001
    Délka: 01:27:36

    Obsah:
    Ďaleká budúcnos. Pri prenose zmrznutých žadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z žadovcov vynorí Jason Vorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho.

    Screen



       
       



    Pátek třináctého

    Jazyk: CZ
    Titulky: Nejsou
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/235511-patek-trinacteho/
    Rok vydání: 2009
    Délka: 01:28:34

    Obsah:
    Země v okolí letního tábora Crystal Lake je nasáklá krví. Deset dílů kultovního hororu Pátek třináctého si vybralo svou daň v podobě životů mnoha teenagerů, kteří byli v nesprávný čas na nesprávném místě. Deset dílů také zcela vyčerpalo scenáristickou invenci, takže zpočátku výborná hororová série nabírala čím dál negativnější nádech. Dvacet devět let po jedničce proto spojili síly produkující Michael Bay a režírující Marcus Nispel, kteří už dokázali resuscitovat Texaský masakr motorovou pilou, a natočili legendární horor znovu.

    Screen



       
       









    Anelim, roman-beran, xivox555, Glazar, Penny140, andypetro1975, andypetro1975, Jožin92, lukezett, lukezett, hanibal33, HelusGreekMisthios, aupm, marscz, jurirevenge, venda96, pavolmercury, pavolmercury, pavolmercury, pavolmercury, juurav, lauraburanova, Domik420, martartatar,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    neo1166
    Ratio 0.07

    Clen

    06/09/2023 22.29.55
    seed pls

    -1
    karel2006
    Ratio 0.67

    Clen

    02/04/2020 21.25.41
    seed pls

    9
    FuseCZ
    Ratio 0.07

    Clen

    15/03/2018 19.16.39
    Nejede to

    5
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    07/01/2018 14.27.27

    0
    monca21
    Ratio 47.83

    Member+

    06/01/2018 21.33.53
    Vdaka upe

    -6
    domsev147
    Ratio 0.07

    Clen

    07/06/2017 19.36.16
    PLS SEED


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.280 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:07
    sql

    TOPlist